Rendelés, ajánlatkérés:

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont alatt elérhető email címen, vagy telefonon.

Minden esetben telefonos, online, vagy személyes egyeztetés alapján tudjuk meghatározni a kívánt szolgáltatás határidejét, ellenértékét, és az átvétel módját.

Szolgáltatásainkért utólag készpénzben, vagy előre átutalással lehet fizetni.

A fotó szerkesztés, fotókönyv készítés lépéseit a Szolgáltatások menüpont alatt találhatják részletesen.

INDULÁSI KEDVEZMÉNY!

MINDEN ÁRBÓL 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK!

Árak:

Mind a fotószerkesztés, mind a fotókönyv összeállítás, készítés ára rengeteg tényezőtől függ, így nem lehet előre definiálni azt, hogy mennyibe kerül.

A fotószerkesztés ára függ a fotók mennyiségétől, minőségétől, mennyire igényli a megrendelő a módosítást, manipulálást és mennyire gyorsan van szüksége a végeredményre.

A fotókönyv készítés ellenértékét befolyásolja, hogy szükség van-e fotó javításra, kis vagy nagyméretű a könyv, párszor tíz, vagy több, mint száz oldalas. Egyszerűbb, minimális designt igényel a vásárló, vagy bonyolultabb, díszesebb, izgalmasabb oldalakat.

Ezért inkább egy példával szeretnénk a szolgáltatásaink árait bemutatni, amely alapján tervezni lehet egy adott igény esetén:

Fotószerkesztés: kb. 50 db portré fotó (ennyi jó kép készül pl. egy születésnapon) alap szintű retusálása, szerkesztése (pl. homályosság eltüntetése, élesítés, világosság beállítása, megfelelő kivágás), amely eredményeképpen nem művészi, de jól használható szép képek jönnek létre, kb. 5.000 Ft-ba kerül.

Fotókönyv készítés: kb. 100 képet tartalmazó, oldalanként 2-3 képből, így kb. 40 oldalas fotókönyv szerkesztés, fotó javítás nélkül, közepesen bonyolult design-al (tehát a két kép egymás alatt egyszínű háttérnél bonyolultabb, de a desing-olt átfedésekkel, árnyékolásokkal, keretekkel, kollázsokkal tarkított könyvnél egyszerűbb), álló vagy fekvő A4-es méretben, normál digitális nyomtatással, vastag, de nem fotópapírra, kemény, fényképes, tervezett borítóval kb. 14 - 17.000 Ft (szerkesztés, nyomtatás, fűzéssel együtt).

MINDEN ÁRBÓL 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK (tehát a példa szerinti fotókönyv szerkesztéssel, nyomtatással, fűzéssel kb. 14-17.000 Ft helyett 11-13.000-ba kerül).