Néhány oldal látható az utazásainkból készült fotókönyvből.

Ezt a fotókönyvet saját ugyan magunknak készítettük, de amikor az ember saját magának készít egy terméket, talán még jobban odafigyel a részletekre és persze a saját ízléséhez igazítja azt.

A képek Ausztriában, a Salzkammergut-i tavaknál készültek, valamint Szlovéniában Bohinj vidéken és a Bled-t tónál, Magyarországon pedig a Káli medencében és Martonvásáron.

 
 
 
 


Néhány kép javítást, szerkesztést mutatunk be, portré és természetképeken (pl. világosítás, kiégés javítása, képkivágás).

 
 

Ez pedig egy születésnapi fotókönyv, egy kerek évfordulóra.

Ebben az albumban ugyanazon háttér más színekben váltakozik. A képek elrendezése legtöbbször "gyári", viszont a keretekkel nagyon jól kiemelhetőek bizonyos képek a többi közül. Érdekes még a sok kis képet tartalmazó oldal, ami jó benyomást ad a kis gyermek mindennapjairól.

 

 

 

 

 

Ez az egyik legkedveltebb és legszebb fotókönyv típus, amely egy Esküvőről szól.

Erre a célra különleges háttereket, képkereteket, színeket, formákat alkalmazunk, és természetesen itt az egyik legfontosabb kérdés a képek minősége. Sokan ma már profi fotóst fogadnak egy ilyen eseményre, de akik ezt nem teszik, tehetik meg, ott nagyon sokat lehet utó-munkával a képeken is javítani.