Kik vagyunk:

Két fotózni szerető, kreatív ember, akik már több ezer fényképet készítettek, retusáltak, szerkesztettek meg, több tucat fotókönyvet készítettek el és most ezeket a szolgáltatásokat Önöknek, Nektek kínáljuk.

Nem sajnáljuk az időt, türelmet, a megfelelő minőségű fotós termékek elkészítéséhez mind a javítások kidolgozásához, mind a kreatív részletek, a design kitalálásához.

A képek javítását, a fotókönyvek összeállítását szinte mindenki el tudja sajátítani, de mi azoknak szeretnék javasolni tudásunkat, akiknek erre nincs ideje, türelme, ötletei, kreativitása, esetleg kézügyessége.

 

Miért fotózunk folyt.

Ami viszont a legnehezebb, azaz, hogy a legtöbb szempontot az adott pillanatban, a kép megörökítésénél kell alkalmazni. És itt a nagy kérdés, hogy ezt hogyan tesszük, hogyan tudjuk alkalmazni ezt a sok-sok tényezőt, amire figyelni akarunk. Sok esetben nincs időnk arra, hogy tervezgessünk egy fotó készítésekor, mert hát olyan pillanat többet nem lesz, ilyenkor próbáljuk a legtöbbet kihozni belőle.

Az olyan képeknél, aminél, ahová bármikor vissza tudunk térni, az nagyon jó a gyakorlásra, általában ezek a képek jól sikerülnek minden szempontból (előbb vagy utóbb), mert tudunk gyakorolni a helyszínen. Ilyen esetekben nagyon sokat lehet tanulni, mert van idő kivárni, próbálkozni, elemezni, több képet csinálni különböző elképzelésben.

Szerintem ez a fajta gyakorlás egy jó beugró a fotós szemének a kifejlesztéséhez, megtanulunk ráérzésből, sok tapasztalatból igazán szép képeket készíteni. Természetesen sok türelem kell hozzá, de megéri.